Bambeloe x HoutIsPrachtig

Bambeloe x HoutIsPrachtig
Lijntekening Wommels
Hoe de samenwerking begon met een interview in het dorpskrantje.

Zowel Tim als ik (Renate) wonen al zo’n 4 a 5 jaar in Wommels. We wonen zelfs 2 straten van elkaar vandaan, maar we kenden elkaar niet! Tot ik gevraagd werd voor een interview in het dorpskrantje ‘De Diggelfjoer’. Tim, die eigenaar is van Hout Is Prachtig begon me toen te volgen op Instagram. Ik had toen al de wens om mijn assortiment uit te breiden en mijn tekeningen op hout te laten graveren stond hoog op dat lijstje.

Tim bleek hier even enthousiast over te zijn als dat ik dat was en het duurde niet lang voordat we onze krachten bundelden voor een Vaderdagproject. Samen slaagden we erin om talloze vaders te verrassen met unieke borrelplankjes, elk voorzien van een persoonlijke tekening. Het succes van dit project overtrof onze verwachtingen en smaakte naar meer. Het was duidelijk dat we een creatieve connectie hadden die we verder moesten uitbreiden.

Als jonge ouders waren Tim en ik van nature aangetrokken tot baby- en kindergerelateerde items. Dit bracht ons op het idee van geboorteplankjes en schattige opbergdoosjes die niet alleen praktisch waren, maar ook emotionele waarde met zich meedroegen. Zo zag ons nieuwe gezamenlijke project het levenslicht, en ons assortiment begon al snel uit te breiden. Naast de nieuwe items die we creëerden, besloten we mijn tekeningen ook toe te passen op (bijna) alle bestaande producten in het assortiment van Hout is Prachtig. Alle nieuwe ontwikkelingen moeten natuurlijk eerst uitgetest worden en de ballonlamp met daarop de portret lijntekening van mijn zoon (en muze ;)) Merijn hangt trots boven zijn bedje.

Bij Tim en mij borrelen er eigenlijk voortdurend nieuwe ideeën voor producten op, dus houd vooral de webshop of Instagram in de gaten. We staan uiteraard ook open voor jullie eigen ideeën!

Bambeloe x HoutIsPrachtig
Meer Inspiratie
Samenwerking
Houtisprachtig

Uitverkoop houten producten

Hout is Prachtig gaat verhuizen naar Oostenrijk!  Na een lange voorbereiding is het bijna zover. Ik (Tim, de naam achter Hout is Prachtig, mijn vrouw

Read More »
Lijntekeningen
Bambeloe

Bestellimiet

Op 5 december zijn wij voor de 2e keer ouders geworden. Onze dochter Sophie doet het geweldig. Maar 2 kinderen is toch echt wel anders dan

Read More »
Cadeau
Bambeloe

Relatiegeschenken

In de afgelopen twee jaar hebben we met trots verschillende prijzen mogen verzorgen voor lokale kaatswedstrijden. Van borrelplanken tot sleutelhangers en thermosflessen. Onze aangeboden artikelen

Read More »
Markt
Bambeloe

Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Vandaag stond Renate op een baby-zwangerschaps markt in onze woonplaats Wommels. Deze markt werd georganiseerd door Echocentrum Sicht, ter ere van hun 15jarig bestaan.

Read More »
Schuiven naar boven