De Trochknaller

De Trochknaller

We mochten heel veel bedankjes maken voor de vrijwilligers en medewerkers van het openlucht spektakel ‘De Trochknaller’.Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de autocross is er in Makkum een groots open lucht theaterstuk opgevoerd. Bij dit unieke en ludieke project is theater en autocross samengebracht.

“De Trochknaller, een ferhaal oer leafde, passy, oer winners en ferliezers”

“De Trochknaller, een verhaal over liefde, passie, over winnaars en verliezers”

De Trochknaller vertelt het verhaal van Ate Wouda. Alles in zijn leven moet wijken voor zijn grote passie; de autocross. Al zijn geld en vrije tijd steekt hij in zijn crossauto “De “Trochknaller”. Ate heeft er alles voor over om zijn droom te verwezenlijken: winnen! En die droom komt uit: Ate wint met zijn “Trochknaller” de ene na de andere prijs en wordt een begrip in de autocross wereld. Maar, terwijl Ate op de crossbaan de grote winnaar is, speelt er zich thuis tussen hem en zijn vrouw Marrit een strijd af, die Ate niet kan winnen. Hij verliest door te kiezen voor de “Trochknaller”, alles wat hem lief is.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wesley, die als kleine jongen altijd met vader Ate naar de crossbaan ging, heeft dezelfde dromen als zijn vader destijds. Moeder Marrit houdt haar hart vast. Zal de liefde deze keer winnen van de passie, of zal de geschiedenis zich herhalen?

Lees hier verder over het theaterstuk.

Zo’n 60 borrelplanken hebben we mogen maken, gepersonaliseerd met logo en tekst. Deze zijn aangevuld met heerlijke worsten van de lokale slager in Makkum. Een lekkere borrelplank om mee na te genieten van het mooie theaterstuk. 

Ben jij ook op zoek naar een bedankjes, prijzen of bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden. We denken graag mee en maken een ontwerp op maat.

De Trochknaller
Meer Inspiratie
Samenwerking
Houtisprachtig

Uitverkoop houten producten

Hout is Prachtig gaat verhuizen naar Oostenrijk!  Na een lange voorbereiding is het bijna zover. Ik (Tim, de naam achter Hout is Prachtig, mijn vrouw

Read More »
Lijntekeningen
Bambeloe

Bestellimiet

Op 5 december zijn wij voor de 2e keer ouders geworden. Onze dochter Sophie doet het geweldig. Maar 2 kinderen is toch echt wel anders dan

Read More »
Cadeau
Bambeloe

Relatiegeschenken

In de afgelopen twee jaar hebben we met trots verschillende prijzen mogen verzorgen voor lokale kaatswedstrijden. Van borrelplanken tot sleutelhangers en thermosflessen. Onze aangeboden artikelen

Read More »
Markt
Bambeloe

Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Vandaag stond Renate op een baby-zwangerschaps markt in onze woonplaats Wommels. Deze markt werd georganiseerd door Echocentrum Sicht, ter ere van hun 15jarig bestaan.

Read More »
Schuiven naar boven