Sieradenlijn Bambeloe x Saint Clairmont

Sieradenlijn Bambeloe x Saint Clairmont

Bijzondere herinneringen verdienen een bijzondere plek in ons leven. Enkele maanden geleden zijn we een samenwerking aangegaan met Anouk van Saint Clairmont in de vorm van een sieradenlijn. Onze gezamelijke collectie bevat een aantal mooie sieraden met daarop een portret lijntekening, waardoor je de kans krijgt om een speciaal moment of een dierbare persoon altijd dicht bij je (hart) te dragen. 

Bij deze sieradenlijn draait alles om aandacht voor detail en ambachtelijk vakmanschap. Elk sieraad wordt met de hand vervaardigd door winkel eigenaresse Anouk. De portret lijntekeningen maken het nog persoonlijker, deze lijntekeningen worden in het bedeltje gegraveerd waardoor de lijnen voelbaar zijn.

Het beste van alles is dat je zelf je sieraad helemaal kunt samenstellen. De sieradenlijn bestaat uit een armband en ketting en komt in twee kleuren: goud en zilver. Je kunt kiezen uit bedels van 12 mm en 15 mm, maar als je de lijntekening echt wilt laten uitkomen, raden we de 15 mm bedel aan. Deze maat heeft het ideale formaat voor de meer gedetailleerde lijntekeningen. De streng van de ketting zelf komt ook in 2 opties, namelijk met of zonder bolletjes.

Hiernaast kun je je sieraad nog verder verfraaien met een geboortesteentje, of laat de achterkant ook door Anouk graveren met bijvoorbeeld de initialen, vingerafdruk, tekst of geboortebloemen van je dierbaren.

Bezoek de webshop van Saint Clairmont en ontdek de eenvoudige uploadoptie. Hier kun je een foto uploaden die als basis dient voor de portretlijntekening op je sieraad. Dit proces zorgt ervoor dat elk stuk echt uniek is en een speciale betekenis heeft. 

We staan altijd open voor jouw eigen unieke ideeën en verzoeken. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd sieraad dat nog niet in onze collectie zit, of een specifieke aanpassing aan een bestaand ontwerp. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Sieradenlijn Bambeloe x Saint Clairmont
Meer Inspiratie
Samenwerking
Houtisprachtig

Uitverkoop houten producten

Hout is Prachtig gaat verhuizen naar Oostenrijk!  Na een lange voorbereiding is het bijna zover. Ik (Tim, de naam achter Hout is Prachtig, mijn vrouw

Read More »
Lijntekeningen
Bambeloe

Zwangerschapsverlof

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof, op 5 december is onze dochter Sophie geboren. Super leuk natuurlijk, maar wat betekent dit voor jullie? ♥ Er kan

Read More »
Cadeau
Bambeloe

Relatiegeschenken

In de afgelopen twee jaar hebben we met trots verschillende prijzen mogen verzorgen voor lokale kaatswedstrijden. Van borrelplanken tot sleutelhangers en thermosflessen. Onze aangeboden artikelen

Read More »
Markt
Bambeloe

Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Vandaag stond Renate op een baby-zwangerschaps markt in onze woonplaats Wommels. Deze markt werd georganiseerd door Echocentrum Sicht, ter ere van hun 15jarig bestaan.

Read More »
Cadeau
Bambeloe

Vaderdag 2022

Vaderdag 2022 De samenwerking tussen Tim en mij begon vorig jaar voor Vaderdag, na een korte brainstorm hadden we een klein borrelplankje ontwikkeld. Dit was

Read More »
Schuiven naar boven