Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

In de afgelopen twee jaar hebben we met trots verschillende prijzen mogen verzorgen voor lokale kaatswedstrijden. Van borrelplanken tot sleutelhangers en thermosflessen. Onze aangeboden artikelen zijn niet alleen functioneel, maar ook voorzien van op maat gemaakte tekeningen. Deze persoonlijke touch voegt een uniek element toe aan relatiegeschenken en prijzen.

Bij het kiezen van het juiste product voor een specifieke gelegenheid, denken we graag met je mee. Ons doel is om een scala aan opties te bieden die perfect passen bij de gelegenheid waarvoor ze bedoeld zijn. 

Stel je bijvoorbeeld een sportevenement voor, zoals een lokale wielerwedstrijd of hardloopwedstrijd. Hier zou een bidon met een op maat gemaakte tekening een geweldige keuze zijn als relatiegeschenk of prijs. Niet alleen is dit een praktisch cadeau, maar het draagt ook bij aan de herinnering aan het evenement.

Voor andere gelegenheden, zoals het bedanken van vrijwilligers voor hun inzet, zijn er talloze opties beschikbaar. Denk aan een borrelplank of mok voor die ochtendkoffie of thee, een handige USB-stick om belangrijke bestanden op te slaan, of een stijlvol notitieboek om gedachten en notities vast te leggen. Door relatiegeschenken op maat te kiezen, toon je waardering op een persoonlijke manier.

De tekeningen op maat die we naar wens ontwikkelen, zorgen ervoor dat de geschenken meer zijn dan alleen alledaagse voorwerpen; ze vertellen een verhaal van de gemeenschap, de cultuur en de mensen die erbij betrokken zijn. Dus, of je nu op zoek bent naar memorabele prijzen voor een evenement of naar doordachte bedankjes voor toegewijde vrijwilligers, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons meedenken over de perfecte relatiegeschenken die passen bij jouw gelegenheid en boodschap. 

Relatiegeschenken
Meer Inspiratie
Samenwerking
Houtisprachtig

Uitverkoop houten producten

Hout is Prachtig gaat verhuizen naar Oostenrijk!  Na een lange voorbereiding is het bijna zover. Ik (Tim, de naam achter Hout is Prachtig, mijn vrouw

Read More »
Lijntekeningen
Bambeloe

Bestellimiet

Op 5 december zijn wij voor de 2e keer ouders geworden. Onze dochter Sophie doet het geweldig. Maar 2 kinderen is toch echt wel anders dan

Read More »
Markt
Bambeloe

Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Vandaag stond Renate op een baby-zwangerschaps markt in onze woonplaats Wommels. Deze markt werd georganiseerd door Echocentrum Sicht, ter ere van hun 15jarig bestaan.

Read More »
Cadeau
Bambeloe

Vaderdag 2022

Vaderdag 2022 De samenwerking tussen Tim en mij begon vorig jaar voor Vaderdag, na een korte brainstorm hadden we een klein borrelplankje ontwikkeld. Dit was

Read More »
Schuiven naar boven