Geboortekaartjes Bambeloe x ZoMooi

Geboortekaartjes Bambeloe x ZoMooi

Bij de komst van een nieuw leven hoort een aankondiging die net zo bijzonder is als het moment zelf. Bij ons draait alles om het creëren van unieke ontwerpen voor geboortekaartjes, en we zijn verheugd om een bijzondere samenwerking met jullie te delen. We hebben de handen ineengeslagen met Monique van ZoMooi Geboortekaartjes om je een scala aan opties te bieden.

Terwijl onze eigen ontwerpen meer gericht zijn op eenvoud in vorm en kleur, opent de samenwerking met ZoMooi Geboortekaartjes een wereld van eindeloze mogelijkheden. Denk aan foliedruk in goud en rosé en achtergronden in diverse kleuren en patronen.

Op de website van Monique vind je een zorgvuldig samengestelde selectie ontwerpen met lijntekeningen. Wat nog mooier is, je kunt deze ontwerpen heel eenvoudig personaliseren met behulp van een handige tool. Monique zal jullie vervolgens in contact brengen met ons, zodat we je meer kunnen vertellen over het proces van het creëren van een portretlijntekening.

Bij het kiezen van foto’s van alleen de baby is het van belang dat de foto van bovenaf wordt genomen, niet schuin van beneden of boven (om vervorming te voorkomen). Je kunt ervoor kiezen om het kindje volledig te laten portretteren of de baby van onder een dekentje te laten zien, waardoor het gezichtje duidelijker naar voren komt. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een portret van de baby samen met een grote broer of zus te laten maken. Hierbij is het belangrijk dat ze dichtbij elkaar worden afgebeeld. Het mooiste effect ontstaat wanneer de grote broer of zus een beetje schuin naar de baby kijkt. Een foto waarbij de broer of zus recht in de camera kijkt, zal niet realistisch kunnen worden getekend.

Bij beide opties nodigen we je uit om zodra de baby geboren is zoveel mogelijk foto’s naar ons toe te sturen. Op die manier kunnen we bepalen welke foto’s het meest geschikt zijn en ze eventueel combineren. Nadat de tekening is gemaakt, sturen we deze eerst naar jullie ter goedkeuring. Zodra de tekening volledig aan jullie wensen voldoet, sturen we deze door naar Monique, zodat zij deze in jullie ontwerp kan verwerken.

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de volledige verzorging van de geboortekaartjes. Neem gerust een kijkje op onze pagina voor verschillende voorbeelden en mogelijkheden.

Geboortekaartjes Bambeloe x ZoMooi
Meer Inspiratie
Samenwerking
Houtisprachtig

Uitverkoop houten producten

Hout is Prachtig gaat verhuizen naar Oostenrijk!  Na een lange voorbereiding is het bijna zover. Ik (Tim, de naam achter Hout is Prachtig, mijn vrouw

Read More »
Lijntekeningen
Bambeloe

Bestellimiet

Op 5 december zijn wij voor de 2e keer ouders geworden. Onze dochter Sophie doet het geweldig. Maar 2 kinderen is toch echt wel anders dan

Read More »
Cadeau
Bambeloe

Relatiegeschenken

In de afgelopen twee jaar hebben we met trots verschillende prijzen mogen verzorgen voor lokale kaatswedstrijden. Van borrelplanken tot sleutelhangers en thermosflessen. Onze aangeboden artikelen

Read More »
Markt
Bambeloe

Baby-Zwangerschaps markt Wommels

Vandaag stond Renate op een baby-zwangerschaps markt in onze woonplaats Wommels. Deze markt werd georganiseerd door Echocentrum Sicht, ter ere van hun 15jarig bestaan.

Read More »
Cadeau
Bambeloe

Vaderdag 2022

Vaderdag 2022 De samenwerking tussen Tim en mij begon vorig jaar voor Vaderdag, na een korte brainstorm hadden we een klein borrelplankje ontwikkeld. Dit was

Read More »
Schuiven naar boven