Contact geboorte

Geboortekaartjes

Ben jij zwanger en ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje? Wij maken heel graag een ontwerp op maat. We kunnen dit aanbieden op een verscheidenheid van luxe papiersoorten, denk hierbij aan linnenlook, oud hollands, parelmoer en duurzaam gerecycled vezelpapier, maar natuurlijk ook van hout.

In de proefdruk zal er een eerder gemaakte tekening van een baby gebruikt worden. De echte tekening zal (meestal) natuurlijk pas gemaakt kunnen worden wanneer de baby geboren is, we zullen hier dan contact over hebben tot jullie tevreden zijn met de tekening. Wanneer je wil gaan voor een portret van jullie gezin is het wel mogelijk om deze van te voren te maken.

De enveloppen kunnen alvast samen met de proefdruk verstuurd worden zodat er alvast begonnen kan worden met het schrijven van de adressen. De enveloppen zijn verkrijgbaar in de kleuren zand (duurzame keus), kraft en ivoor. Het is ook mogelijk om bijpassende sluitstickers voor de enveloppen te laten maken met een element uit het kaartje, naam of geboortebloem. Deze gepersonaliseerde stickers zijn alleen te bestellen in combinatie met geboortekaartjes.

Richtprijzen

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op 60 geboortekaartjes met 1 tekening. De prijzen zijn inclusief een gratis proefdruk. 

Enkel kaartje   –   €2,50 p.s.
Dubbel kaartje   –   €2,85 p.s.
Handgeschept papier – vanaf €3,75 p.s. 

Enveloppen   –   €0,35 p.s.
Sluitstickers   –   €19,95 totaal

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier geheel vrijblijvend in met jouw vragen en/of wensen of bestel HIER een sample pakketje met voorbeelden. Wij denken heel graag met jullie mee! 
Scrol naar onderen voor een sfeerimpressie.

De enveloppen zijn verkrijgbaar in de kleuren zand (duurzame keus), kraft en ivoor

Erg veel verschillende papiersoorten mogelijk

Het is ook mogelijk om bijpassende sluitstickers voor de enveloppen te laten maken met een element uit het kaartje, naam of geboortebloem

Naast onze eigen ontwerpen, die vooral gericht zijn op eenvoud in vorm en kleur zijn we een samenwerking aangegaan met Zo Mooi geboortekaartjes. Dit opent een wereld aan mogelijkheden, denk hierbij aan tekeningen in goud, rosé folie en achtergronden in diverse kleuren en prints. 

Op de website van Monique vind je een zorgvuldig samengestelde selectie ontwerpen met lijntekeningen. Wat nog mooier is, je kunt deze ontwerpen heel eenvoudig personaliseren met behulp van een handige tool. Monique zal jullie vervolgens in contact brengen met ons, zodat we je meer kunnen vertellen over het proces van het creëren van een portretlijntekening.

Schuiven naar boven