De makers

Over ons

Speciale samenwerking

Bambeloe

Hoi, ik ben Renate! Bambeloe is ontstaan toen ik een gezinsfoto aan de wand wilde hebben, maar van ons 3tjes is alleen onze zoon fotogeniek en dus onmogelijk om een mooie foto te vinden.

Vanuit mijn werk had ik veel ervaring in het tekenen van producten, in het programma Illustrator ben ik toen gaan experimenteren met het schetsen van zelfportretten, familie en vrienden. De reacties waren zo enthousiast dat ik dit graag wilde delen op Instagram, waarna veel opdrachten volgden......

Bambeloe, unieke lijntekeningen
Hout is Prachtig
Hout is Prachtig, Unieke houten producten voor iedere kamer

Hout is prachtig

Ik ben Tim, degene achter de naam Hout is Prachtig. Een aantal jaar geleden ontstaan door een grote passie voor hout. Na het maken van meubels maakte ik een houten schaap en houten uilen lampje toen mijn eerste dochter geboren werd.

Na vele leuke reacties is dit uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment met houten lampen en andere leuke producten. Allemaal door mijzelf ontworpen en gemaakt. Alle producten zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit.

Samenwerking

Het contact is ontstaan door een artikeltje over Bambeloe in het dorpskrantje van Wommels toen bleek dat we dorpsgenoten zijn. Na wat contact via Instagram werd het eerste idee geboren om samen iets te gaan doen voor vaderdag. In de 3 weken voor vaderdag was het mogelijk om een foto in te sturen waar Renate van Bambeloe een lijntekening van maakte. Daarbij ontwierp en maakte Tim van Hout is Prachtig een borrelplank waar dit op gegraveerd werd. Dit bleek een heel leuk succes en smaakte naar meer, hieruit is deze webshop ontstaan zodat we samen nog meer mooie producten en cadeaus kunnen gaan aanbieden!

Schuiven naar boven