Geboorte

Geboorte

Ben jij zwanger of op zoek naar een origineel kraamcadeau? Bekijk hier ons assortiment speciaal voor de geboorte van een baby. Onze producten worden met de hand gemaakt van duurzame materialen, zoals handgeschept katoenpapier en kwalitatief hoogwaardige hout. Deze producten zijn uniek door de samenwerking van Bambeloe en Hout is Prachtig, elk details is door ons zelf ontworpen en uitgevoerd. Heb je zelf een idee, maar staat het er niet tussen, laat het ons weten en we denken graag met je mee!

Geboortecadeaus

5/5

Ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau of een souvenir voor de babykamer? Wij hebben verschillende producten voor jou op een rijtje gezet!

Geboortekaarten

Ben jij zwanger en zijn jullie op zoek naar een persoonlijk geboortekaartje? Wij maken het ontwerp voor jou op maat met een portret lijntekening van jullie kindje of samen als gezin. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geboortebloem

Elke bloem symboliseert een geboortemaand en heeft een bijzondere betekenis, vaak zegt deze betekenis ook veel over je karakter. De bloemen zijn met de hand getekend en verkrijgbaar op handgeschept papier en hout.

Staat je idee er niet tussen?

Een lijntekening op hout wordt aan de hand van jouw foto gemaakt. Dit is op vele manier mogelijk, een aantal ideeën bieden we standaard aan. Maar we vinden het ook super leuk om met jouw eigen ideeën aan de slag te gaan!

Schuiven naar boven