Trouwen

Trouwen

Ga jij trouwen of ben je binnenkort uitgenodigd op een bruiloft? Op zoek naar een originele trouwkaart, bedankje of persoonlijk trouw cadeau? Bekijk ons trouw assortiment met mooie producten voorzien van een lijntekening op papier of hout. De houten producten worden met de hand gemaakt van hoge kwaliteit duurzaam hout. Deze producten zijn uniek door de samenwerking van Bambeloe en Hout is Prachtig, elk details is door ons zelf ontworpen en uitgevoerd. Heb je zelf een idee, maar staat het er niet tussen, laat het ons weten en we denken graag met je mee!

Herinneringen

Ben jij net getrouwd, op zoek naar een mooie herinnering. Of vier jij of iemand in je omgeving binnenkort een jubileum? Laat een portret lijntekening maken van de mooiste trouwfoto.

Gastenboek

5/5

Laat het meest unieke gastenboek maken met daarop een tekening van jullie als stel. Vul ze aan met invulbladen voor de gasten.

Trouwkaarten

Willen jullie iemand op een persoonlijke manier uitnodigen voor een van de mooiste dagen van je leven? Wij maken trouwkaarten voor jou op maat met een portret lijntekening van jullie samen!

Staat je idee er niet tussen?

Een lijnteking op hout wordt aan de hand van jouw foto gemaakt. Dit is op vele manier mogelijk, een aantal ideeën bieden we standaard aan. Maar we vinden het ook super leuk om met jouw eigen ideeën aan de slag te gaan!

Schuiven naar boven